img
img
img

Kao Zeren Group Investment Holding, pod našim krovom poslujemo u mnogim zemljama sa 8 različitih firmi i preko 200 članova našeg tima. Postupamo po principu „Tvoj posao, naš život“, što je naš moto u svakom sektoru kojim se bavimo, a najviši prioritet su nam vrednosti naših poslovnih partnera.

Sa dugogodišnjim iskustvom i trudom, danas predstavljamo visoku reputaciju, poverenje i snažnu finansijsku strukturu u svakoj oblasti u kojoj se nalazimo i nastavljamo sa radom kako bi nizali uspehe i potpisivali nove projekte sa našim poslovnim partnerima.


Vidi detalje

img

Filijale (Podružnice)

Filijale (Podružnice)

Kao Zeren Group Holding, nastavljamo nizati globalne uspehe sa svojom snažnom infrastrukturom u svakom sektoru u kojem poslujemo, od financijskog konsultovanja do savetovanja, od informacionih tehnologija do automobilske industrije, od ulaganja u nekretnine do građevinarstva. Potpisujemo poslove koji stvaraju razliku u područjima medija i vanjskog oglašavanja, energetskog savetovanja, turizma i upravljanja ljudskim resursima.
Soba za konferecije

Mediji
Vidi detalje
img
Zeren Group je završila NLP edukaciju

Zeren Group je završila obuku NLP edukaciju Inžinjering rada i Veštine strateške komunikacije kako bi učvrstila veštinu strateške komunikacije, koja ima važno mesto u poslovnom životu, te ih implementirala u svakodnevni i profesionalni život.

img
Zeren Group Holding je sa svojim uposlenicima proslavio 48. godišnjicu postojanja

Kao Zeren Group Holding, nastavljamo da nižemo globalne uspehe sa svojom snažnom infrastrukturom u svakom sektoru u kojem poslujemo, od finansijskog savetovanja do građevinarstva, od ulaganja u nekretnine do medija i vanjskog oglašavanja,

img
Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora u Turskoj povećana je za 72 odsto

Mustafa Yigit Zeren, izvršni direktor Zeren Group, koja investira u energiju vetra u Turskoj i Evropi, rekao je: „Turska je na putu da postane potpuno nezavisna zemlja u energetici sa svojim velikim ulaganjima u oblasti energetike.“

img
Energetska investicija Zeren Groupe od 40 miliona dolara u Holandiju i Poljsku

Zeren Group je preduzela inicijativu da investira u obnovljivu energiju koja će biti realizovana u Evropi. U okviru svojih energetskih investicija u Evropi, investiraće 40 miliona dolara u energiju vetra i sunca u Holandiji i Poljskoj.

docxfilePDF